Ejendomsservice København var løsningen for os i vores bygning

Hej alle sammen herinde på bloggen. Tak fordi I læser med. I dag handler det om rengøring. Bor du i en andels- eller ejerforening? I dag skal vi tale om Ejendomsservice København. Lær med her på bloggen i dag.

Ejendomsservice København: hvad er det?

Jeg har rigtig søde naboer, og det var altså ikke svært at blive enige om, at vi skulle betale os fra rengøring. Det er ikke det, som vi vil bruge tid på. Det ikke kun alle de hyggelige ting vi er fælles om. Vi er også fælles om det praktiske såsom at købe os til hjælp, have møder om hvem der gør hvad, hvilke tiltag vi kunne tænke os osv. Det betyder at vi sammen skal finde ud af hvordan vi får vasket trappeopgang, fikset lyspærer, slået græs, tømt storskrald osv. Vi er endt ud med den løsning at benytte os af ejendomsservice København. Så istedet for at lave planer for hvem der ordner udendørs arealer og hvem der vasker trapper, og hvornår, så synes vi at den smarteste løsning for os ville være at benytte os af ejendomsservice København. Det er noget vi er nået til enighed omkring på vores beboer møder, hvor vi har udregnet budget til at det kunne lade sig gøre. Det er godt at have gode naboer. Læs mere nedenfor.

Det er rigtig godt at købe sig til rengøring og andre services

Jeg er ret glad for at kunne fortælle jer om det her med Ejendomsservice København. Selvfølgelig er sådan noget, noget der skal smides nogle penge efter, det er klart. På den måde kan man sige det ville være en billigere løsning at vi selv ordnede de praktiske ting ved ejendommen. Det er så godt, at jeg ikke selv skal bruge tid på trappevask eller at tage skraldespandede ud mere. Det er dejligt. Det der er ved det, er bare at det kræver helt utrolig meget tid der skal sættes af. Og så kræver det enormt meget koordinering. Det kan være virkelig svært at få alle de ting til at hænge sammen, når de fleste i ejendommen har jobs ved siden af. I øvrigt er det heller ikke alle som har interesse i at skulle deltage alt det praktiske, blot fordi de bor i en andels forening.

Jeg håber meget at denne blogpost om Ejendomsservice København var rigtig god for jer alle derude 🙂 Læs mere her.