Teambuilding styrker samarbejds glæden

Har du nogensinde været til et teambuilding event? Hvis ikke, så er det så absolut noget du bør overveje. Ja, selv hvis du har er det en meget udviklende aktivitet at gøre nu og da. Det er ikke så slemt som nogle måske kan frygte.

Mange former for teambuilding

Hvis du er en af dem der er lidt skeptisk anlagt når det kommer til teambuilding, så lad mig afkræfte myten om at det altid går ud på berørings øvelser. Det handler ikke altid om at stå i en rundkreds. Det er lidt sådan nogle nærheds øvelser at vi introverte frygter. Når alt kommer til alt, så har de fleste af os nok noget introvert i os. Netop af den grund kan teambuilding være virkelig givende.

Det er sundt at lære at arbejde sammen med forskellige personligheder, og ved de øvelser der tilbydes, bliver I sat på prøve. Det kan være mange forskellige former for øvelser. Det kan f.eks. være den helt klassiske overlevelses tur med kajak sejlads, bål og overnatning i skoven. Dog er der også mange andre måder at lære at arbejde sammen på. Og det er vigtigt, da der er mange forskellige personligheder i en virksomhed.

Gå på skattejagt eller byvandring

Et teambuilding program kan sammensættes ud fra kundernes ønsker og behov. Det er ofte virksomheder som booker disse events, men det kan lige så vel være privatpersoner som ønsker at booke et event i forbindelse med en polterabend, en fødselsdag eller blot en familie-dag. De øvelser man laver til eventsne er nemlig nogle man er sammen om, så det er også en hyggelig ting at bruge sin søndag på.

Det kan være I har lyst til at gå på byvandring. Her kan I sammen gå rundt i Københavns gader og finde små ledetråde, samtidig med at I får noget historie for pengene. Hver attraktion eller sted leder jer hen til et nyt. Det er en hyggelig måde at bruge en eftermiddag på, og I er fælles om at løse opgaverne. I kan også blive sendt afsted på skattejagt eller mordopklaring.

At løse mordgåde er en rigtig fin form for teambuilding øvelse. Der er nemlig både spænding i at forsøge at opklare mysteriet, og så er det en mild måde at samarbejde på. Det er en opgave som de fleste fanges af, og hvor samarbejdet kommer ret let. Det føles som underholdning, samtidig med at samarbejds evne sættes på spil.