Hvad kan du forvente af afhentning af affald med Skraldebilen?

Hej bloggen! I dag vil jeg komme med endnu en anbefaling. Den er rigtig god i dag, fordi det skal handle om afhentning af affald med et nyt firma, som hurtigt er blevet meget populært her i København. Læs med.

Afhentning af affald er nemmere end nogensinde
Det skal i dag handle om noget mega fedt herinde på bloggen. Jeg har allerede løftet sløret lidt, men det skal altså handle om afhentning af affald hjemme på din matrikel. Det er noget, som man kan få med et helt nyt firma her i Købehavn. De tilbyder mange forskellige til men blandt andet afhentning af affald. Længere nede i denne blogpost kan vi tale lidt om, hvad de ellers tilbyder. Først vil jeg sætte fokues på dette fænomen med at få sit affald hentet. Det synes jeg nemlig er helt vildt smart. Skraldebilen sørger for afhentning af affald hos dig hvad end det er gamle møbler, som du vil af med, eller om det er byggeaffald. De rydder tilmed kontorer og andre større steder, som har mange møbler eller ting, der skal til genbrug. Det kan være i forbindelse med en flytning eller lign. Hvem er Skraldebilen? Lad os tale mere om det nedenfor.

Den pink lastbil, som du ser i bybilledet.
Lad os også tale lidt om, hvad Skraldebilen er samt hvad de mere tilbyder. Det er også afhentning af haveaffald, elektronik, køkkenaffald, møbler, kontorartikler, byggeaffald og materialer samt storskrald. De tilbyder tilmed rydning af kælderrum, hvis du ikke selv kan overskue det, samt rydning af loftrum, køkken, dødsbo, kontor eller bare hele huse/lejligheder. Du kan godt fornemme, at de kan det hele, ikke? De udlejer også en container, hvis du nu er igang med en renovation eller andet byggeri. Så kan alt affaldet samles der, før de henter den container, når den er fuld. De kan også komme tilbage med en tom container, hvis du har brug for det efter den er tømt. En sidste ting, som jeg synes er vildt smart er, at du kan hyre dem til at rive ned hos dig. Det kan være, at du for eksempel skal have lavet nyt køkken eller badeværelse. Så kan man betale sig fra, at de kommer og river alting ned og tager skraldet med sig, når de går. Smart, smart, smart. Jeg håber, at det har været en hjælp med denne blogpost lige meget, hvad din situation er.

Læs meget mere på bloggen lige her.