WordPress hjemmeside er det rette for min blog

Benytter du en WordPress hjemmeside? Det er den platform jeg bruger til min blog, og det fungerer super godt for mig. Det er nemlig både brugervenligt for både jeg selv og mine besøgende.

Hvorfor en WordPress hjemmeside?

Der findes forskellige platforme du kan bruge når du skal oprette en hjemmeside. Jeg vil vove at påstå at WordPress er den mest kendte. Det var også af den grund at jeg selv var ret hurtig til at tjekke denne platform ud. I mine spæde blogger dage, handlede det om at jeg selv skulle kunne stå for alt på min blog, og havde derfor brug for en platform som var nem at forstå og navigere rundt på. Af den grund endte jeg ud med en WordPress hjemmeside.

De første år styrede jeg selv alt på min blog. Jeg havde selv sat den op, valgt layout ud fra de skabeloner der nu en gang var, fundet ud af at få indsat widgets osv. Det at skrive blog indlæggene, tage billeder og poste det, var den ‘nemme’ del af arbejdet. Eller arbejdet og arbejdet. På det tidspunkt kørte min blog jo netop på hobby niveau. Det var min lille sidebeskæftigelse ved siden af studiet. Jeg fandt dog relativt hurtigt ud af at jeg kunne drive den til mere end det.

Fik brug for professionel ekspertise

Som min blog voksede sig større, fik jeg også mere og mere travlt. Det blev vigtigere for mig at være konsistent i at publicere indhold på min WordPress hjemmeside. Jeg ville jo gerne beholde alle de læsere der nu var komme til, og jeg ville selvfølgelig også gerne have endnu flere følgere. Efter et par samarbejder med forskellige brands, følte jeg et behov for at gøre min blog mer professionel. Når jeg nu ligefrem kunne tjene penge på det jeg lavede, var det så ikke også tid til at smide lidt i det. Det ville da være så fedt at kunne gøre min hobby til mit erhverv.

Jeg valgte at lade en webdesigner sætte en pænere WordPress hjemmeside op for mig. Jeg ville gerne have at designet og layoutet var mere lækkert at se på, og samtidig skulle min side stadig være nem at navigere rundt på. Jeg fik et firma til at rette små skønhedsfejl på min blog, og optimere den på forskellig vis. Det betød at der kom større fokus på SEO, såkaldte ‘døde’ links blev slettet eller ændret og jeg fik nu statistikker på mine besøgstal. Jeg er glad for at jeg ofrede en portion penge på at lade professionelle opgradere min WordPress hjemmeside.